Промоции

- 30%
Виагра Капсули / Sildenafil Capsules

Виагра Капсули / Sildenafil Capsules

229.99лв. 329.99лв. с ДДС: 229.99лв.

- 33%
Женска Виагра / Sildenafil Generic

Женска Виагра / Sildenafil Generic

39.99лв. 59.99лв. с ДДС: 39.99лв.

- 7%
Cobra Blue / Generic Viagra

Cobra Blue / Generic Viagra

27.99лв. 29.99лв. с ДДС: 27.99лв.

- 10%
Delgra FXT Forte - Viagra + Fluoxetine

Delgra FXT Forte - Viagra + Fluoxetine

89.99лв. 99.99лв. с ДДС: 89.99лв.

- 18%
Levitra / Vardenafil Generic

Levitra / Vardenafil Generic

139.99лв. 169.99лв. с ДДС: 139.99лв.

- 12%
Cialis Capsules / Тадалафил Капсули

Cialis Capsules / Тадалафил Капсули

114.99лв. 130.00лв. с ДДС: 114.99лв.

- 13%
Виагра / Sildenafil Citrate

Виагра / Sildenafil Citrate

129.99лв. 150.00лв. с ДДС: 129.99лв.

- 12%
Циалис Софт / Tadalafil Chewable

Циалис Софт / Tadalafil Chewable

114.99лв. 130.00лв. с ДДС: 114.99лв.

Препоръчани

Super Dapoxetine / Generic Priligi

Super Dapoxetine / Generic Priligi

79.99лв. с ДДС: 79.99лв.

- 10%
Delgra DXT Forte - Viagra + Duloxetine

Delgra DXT Forte - Viagra + Duloxetine

89.99лв. 99.99лв. с ДДС: 89.99лв.

Tadalafil Professional / Generic Cialis

Tadalafil Professional / Generic Cialis

74.99лв. с ДДС: 74.99лв.

Modafinil 200 / Modvigil Generic

Modafinil 200 / Modvigil Generic

49.99лв. с ДДС: 49.99лв.

- 4%
Extra Super Cialis / Tadalafil Power 80 mg

Extra Super Cialis / Tadalafil Power 80 mg

114.99лв. 119.99лв. с ДДС: 114.99лв.

Levitra Soft / Vardenafil Chewable

Levitra Soft / Vardenafil Chewable

74.99лв. с ДДС: 74.99лв.

Facebook

GDPR права

Според Общия регламент за зашита на личните данни, на територията на Европейския съюз, Вие имате право да упражните следните права: 

Право на достъп до личните Ви данни 


Имате право да получите потвърждение от нас дали се обработват лични данни за Вас и, ако случаят е такъв, достъп до личните данни, които съхраняваме. 


Право на поправка на лични данни 


Ако откриете, че личните данни, които обработваме за Вас, са неточни или неверни, имате право да поискате да коригираме тези лични данни.


Право на изтриване на лични данни (правото да бъдете забравени) 


При определени обстоятелства, като например ако личните Ви данни са обработени незаконно или сте оттеглили съгласието си (ако обработката на личните данни е базирана на съгласие), имате право да поискате и да получите заличаване на личните Ви данни. 


Право на ограничаване на обработването 


При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в точността на личните Ви данни или сте възразили на легитимната ни цел за обработка на личните Ви данни, имате право да поискате да ограничим обработката на Вашите лични данни, докато не бъде намерено решение. 


Право на възражение срещу обработването 


При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в легитимния ни интерес да обработваме Вашите лични данни, имате право да възразите по съображения, свързани с конкретната Ви ситуация, срещу подобно обработване. 


Право на преносимост на данни 


Ако личните Ви данни се обработват с автоматични средства по Ваше съгласие или с цел изпълнение на нашите договорни отношения, имате право да поискате да Ви предоставим личните Ви данни в машинно четим формат за прехвърляне към друг администратор на данни. 


Право на подаване на жалба в контролен орган 


Имате право да подадете жалба по отношение обработката на Вашите лични данни от нас до Комисията за защита на личните данни 


Може да изразите Вашето желание да упражните някое от гореспоменатите права, посредством формата за контакт. Екипът на HitDobavki ще се свърже с Вас в срок от 30 дни, за да потвърди искането Ви.